Hva er Kolstad Design?

 

  • Denne genseren var jævlig dyr!
  • Nei, det er den ikke. Å lage et plagg tar tid, alt fra planlegging, gjennomføring og siste finish.

Igjennom å oppfordre til å sy selv ønsker Kolstad Design å vise hvor mye arbeid som ligger i et plagg. På denne måten håper vi at flere tar vare på plaggene sine, er bevisst ved anskaffelse av nye plagg og at plaggene blir brukt igjen og igjen og igjen. Samtidig som det gir en utrolig mestringsfølelse å skape plaggene selv! Dette gjør vi igjennom å selge pdf-mønstre som du kan skrive ut og sy etter.

Kolstad Design ønsker å gjøre det enkelt å kle seg i en hektisk hverdag og er derfor opptatt av plagg som er stilrene og kan brukes i flere outfits. For oss er det viktig å sette sammen garderoben slik at de aller fleste plagg kan kombineres, slik som i konseptet «capsual wardrobe».

Kolstad Design er stiftet av Åshild Kolstad (f.1997). Hun har sømutdanning fra Søm og Design ved Folkeuniversitet i Oslo(2018/2019). For tiden gjennomfører hun siste året på sivilingeniørstudiet Produktutvikling og Produksjon ved NTNU, i Trondheim.  Etter endt studie ser hun for seg å kombinere utdanningen for å styre klesindustrien i en mer bærekraftig retning.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites