Hva er Kolstad Design?

Kolstad Design of Norway er merket jeg setter på mine klær. 

Jeg har studert Søm og Design på Folkeuniversitet Øst i Nydalen, Oslo, 2018/2019. Søm og Design er et årsstudium som tar for seg hvordan klær kan designes, lage kolleksjoner og hvordan arbeidet bør presenteres. Studiet inneholder også mønsterkonstuksjon og forståelse av hvordan en kan gå fram når et plagg skal lages. I tillegg er det mye fokus på selve sømarbeidet. 

Høsten 2016 startet jeg på ingeniørstudiet Produktutvikling og Produksjon i Trondheim. Våren 2018 fikk jeg lyst til å gjøre noe annet. «Hvorfor ikke lære deg å sy?» Alle har jo på seg klær nesten hele tiden. I hvert fall i Norge! Det finnes et stort marked for klær! Jeg syr både klær til fine anledninger og hverdags. Jeg legger vekt på at produktene skal vær praktiske og skal brukes mer enn én gang. Av hensyn til både miljøet og ikke minst lommeboka! I tillegg er det noen produkter jeg lager bare fordi det er gøy.

Her har jeg skrevet om studiet (kanskje du har vurdert dette studiet og lurer på hvordan det er?), dele noen tips og triks (som jeg finner på veien) og vise fram arbeidene mine. 

Nå er jeg tilbake på ingeniørstudiet og syr på bestilling!

-Åshild Kolstad

1/10
Overall score: 1/10

Legg igjen kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites