Derfor er den ikke moteriktig

/var/folders/kd/64lz8rcj5mq5cq1bcd1_db280000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/2428198687.jpg

Vegvesen-jakka

Parkasen min, som jeg var så stolt av, og er fremdeles veldig stolt av den, er for tung og ser ut som en blanding av en arbeidsuniform for yrker med høy risiko og Volcom jakker som alle hadde da jeg var 13. Jeg brukte parkasen en stund, men den blir slått ned i støvlene av Bergans-jakka mi.

Hele jakka blir for postete, og det er lett å drukne i den, likevel er den for trang over ryggen. Jeg liker ikke passformen på ermene, i tillegg til at de er for korte. Under armhulen blir det for mye stoff, som kommer i veien når jeg bruker sekken min på tur til skolen, slik at hele jakka blir heis litt opp. Det kunne vært en bedre løsning med et isatt tosømserme. I tillegg kan jakka oppleves som kompakt på grunn av matreialvalget, softshell og tykt ullfor.

Det sømtekniske arbeidet begynner å rakne i sømmene, bokstavelig talt, spesielt rundt lommene. I tillegg er lommene veldig store, så jeg må grave i dem etter nøklene eller mobilen. Lommer! Jeg tenkte at det var viktig med mange lommer, så jeg lagde 5 lommer på en jakke. Det ble for mye! For det første, det tar lang tid å lete i alle lommene etter nøklene når jeg skal inn døra hjemme, for jeg husker ikke i hvilken lomme jeg la dem. I tillegg hvis jeg leter ette leppestiften hjemme og begynner å lete i jakkene jeg har, er det igjen veldig mange lommer å lete igjennom. For det andre, hvem trenger fem lommer? En til mobilen, en til nøklene, en til lepomaden og en til å legge vottene i når jeg er på butikken. Det holder med 4 Lommer! Trenger ikke å ha med alt jeg eier i lommene!

Bilderesultat for volcom jakke

Volcom-jakka

Det jeg liker med jakka er hetta. Det er stor og romslig slik at jeg får plass til headsetet. Hetta kan også snurpes sammen når det blåser surt og trekkes tilbake når man bare tenger litt hette. I tillegg går halsen på jakka høyt opp midt foran, og det setter jeg pris på med tanke på vind og varmetap.

 

Fargen, oransje, er jeg veldig fornøyd med! Målet var å bli lagt merke til. «Jeg så du gikk på bussen og jeg så du gikk av». Det har jeg da virkelig fått til! Likevel er nyansen ikke den mest flatterende og i kombinasjon av refleks og valgt silhuett gir den assosiasjon til Veivesenet eller Celca Nordic. Det er på grunn av snittet på jakker jeg assosierer til Volcom jakkene. Husker dere dem?

 

 

Legg igjen kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites