Studiobilder & TFP-samarbeid

Jeg ønsket å ta noen ordentlige bilder av klærne mine til en portefølje, men som student innenfor kreative fag, hadde jeg ikke så mye å rutte med… Derfor lurte jeg på hvordan jeg skulle få det til. Jeg fant ut at det er noe som heter TFP-samarbeid. Det går ut på at, i dette tilfellet, en fotograf, makeup-artist, modell og meg, fikk en shoot sammen og etterpå fikk alle tilgang til bildene. Det reddet meg, eller porteføljen min! (Den kommer snart).

Fotograf: Marthe Olympia Buer, student ved Bilder Nordic, @martheolympia

Sminke og hår: Celin Aydin, daværende student ved Image Akademiet, @celinaydin

Modell: Ravn Norment-Åsdam, Team models, @ravnnaa

 

Jeg ble veldig fornøyd med bildene! Har ikke gjort dette før, så var veldig spent.

Legg igjen kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites