Porteføljen fra året som gikk!

Studiet handlet om hele prosessen fra ide til ferdig produkt, ikke bare søm. En del av prosessen er å kunne presentere ideene slik at andre kan forstå hvordan du tenker og arbeider. Slik at det er mulig å mislike sluttresultatet, men elske prosessen, og dermed kan du være aktuell på flere måter (fordi noen liker måten du jobber på).  For å vise nettopp dette, er det fint å vise fram portefølje og sketchbook. Slik jeg opplever det er en sketchbook mye mer ufiltrert versjon av porteføljen. Med det mener jeg at du tar det viktigste fra prosessen og setter sammen til en fin presentasjon og kaller det portefølje, mens resten er sketchbook.

 

I min portefølje har jeg valgt å ta med kjolekolleksjonen, bukseoppgaven, parkasoppgaven og minikolleksjonen. Så her har du mulighet til å studere hvordan jeg har jobbet!

 

 

Grunnen til at jeg lagde en slik portefølje var at etter selve runwayshowet på avgangsvisningen, stilte vi ut klærne på racks og byster og viste frem portefølje. Jeg viste frem denne boken som portefølje og en lookbook (kun med studiobildene). Det var en fin øvelse i å arbeide med layout på sider, å bli klar over hva som var viktig for meg og lage en helhet. Dette tok sinnsykt mye tid, med utvelgelse, redigering og printing. Jeg printet på Norway Design ved Nationalteateret. Men det ble bra tilslutt!

Legg igjen kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites