List only page

 

Oktober = ULL

•••
Nå er oktober her og jeg har funnet det for godt å sydd, ikke bare 1, men 2 gensere i ull! Jeg var veldig fornøyd med min minikolleksjon i jersey og tok  utgangspunkt i den da jeg konstruerte genseren. Fra kjelleren fant jeg et restestoff i ull som jeg sydde opp etter det nye mønsteret mitt. Jeg ble ikke helt fornøyd med det, derfor endret jeg på det og sydd[...]

Bildedryss!

•••
Gøy å se tilbake på hva jeg har fått til det siste året! Ser du noe du er interessert i, gi meg beskjed!

Porteføljen fra året som gikk!

•••
Studiet handlet om hele prosessen fra ide til ferdig produkt, ikke bare søm. En del av prosessen er å kunne presentere ideene slik at andre kan forstå hvordan du tenker og arbeider. Slik at det er mulig å mislike sluttresultatet, men elske prosessen, og dermed kan du være aktuell på flere måter (fordi noen liker måten du jobber på).  For å vise nettopp dette[...]

Studiobilder & TFP-samarbeid

•••
Jeg ønsket å ta noen ordentlige bilder av klærne mine til en portefølje, men som student innenfor kreative fag, hadde jeg ikke så mye å rutte med... Derfor lurte jeg på hvordan jeg skulle få det til. Jeg fant ut at det er noe som heter TFP-samarbeid. Det går ut på at, i dette tilfellet, en fotograf, makeup-artist, modell og meg, fikk en shoot sammen og etter[...]

Avgangsvisning Folkeuniversitet Øst 18/19

•••
Nå er det høst dere! Tiden flyr! 12. juni i år hadde klassen og jeg avgangsvisning og fikk mulighet til å vise frem det vi har gjort det siste året. Her er bilder fra showet!   Jeg hadde tilsammen 11 looks i tillegg til det jeg hadde på meg, som var en blomsterkjole og dressjakke. 2 av lookene har jeg dessverre ikke bilde av, men men, det kommer[...]
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites